Passie voor oprecht leven

Over David Dewulf


David Dewulf is arts. Na zijn studies geneeskunde trok hij jarenlang de wijde wereld in op zoek naar nieuwe inspiratie en de diepere betekenis van het leven. Hij kwam in contact met de oorspronkelijke culturen en eeuwenoude wijsheden van China, Thailand, Nepal, en India. Een nieuwe wereld ging open. Ook de wijsheidstradities van het Westen gaven vele antwoorden.

Deze reis rond de wereld was ook een innerlijke reis die nog steeds verder gaat en aan de basis ligt van de vele boeken die hij schrijft. Zijn laatste boek ‘De weg van zelfcompassie’ beschouwt hij als zijn belangrijkste bijdrage aan de wereld van mindfulness en compassie en brengt heel wat van zijn nieuwe inzichten.

Lees Meer

samen met david...

Zomerweek Heartful communiceren

Zomerweek Heartful communiceren – start Vr 10 aug 2018 om 17:00u. Op het prachtige kasteeldomein in Frandeux (Ardennen).
Lees meer

Compassie zomerweek

Compassie-Heartfulness zomerweek – start Vr 3 aug 2018 om 17:00u. Op het prachtige kasteeldomein in Frandeux (Ardennen).
Lees meer

Geweldloos communiceren

Breng mindfulness , empathie en emotionele intelligentie in je communicatie! Laat je daarbij inspireren door de wijsheid van Socrates, door de inzichten van Marshall Rosenberg en recente neurowetenschap
Lees meer

Themadagen

Laat je een dag lang inspireren door thema’s zoals “Jezelf accepteren met mindfulness en compassie”, “Hartmeditaties” en “Dieper inzicht in jezelf”.
Lees meer

Uniek voor jongeren

Een tweedaagse waarin mindfulness, zelfcompassie en geweldloze communicatie worden geïntegreerd.
Lees meer

Mindful leiderschap

Leer werken met 7 fundamentele inzichten om mindfulness en compassie in leiderschap te brengen.
Lees meer

Opleiding tot trainer

Kies voor je eigen trainingstraject tot gecertificieerde trainer als kindertrainer, communicatietrainer, mindfulnesstrainer of compassietrainer.
Lees meer

David in Nederland

Lezingen en workshops in Nederland, in samenwerking met See True.
Lees meer