Passie voor oprecht leven

Over David Dewulf


David Dewulf is arts. Na zijn studies geneeskunde trok hij jarenlang de wijde wereld in op zoek naar nieuwe inspiratie en de diepere betekenis van het leven. Hij kwam in contact met de oorspronkelijke culturen en eeuwenoude wijsheden van China, Thailand, Nepal, en India. Een nieuwe wereld ging open. Ook de wijsheidstradities van het Westen gaven vele antwoorden.

Deze reis rond de wereld was ook een innerlijke reis die nog steeds verder gaat en aan de basis ligt van de vele boeken die hij schrijft. Zijn laatste boek ‘De weg van zelfcompassie’ beschouwt hij als zijn belangrijkste bijdrage aan de wereld van mindfulness en compassie en brengt heel wat van zijn nieuwe inzichten.

Lees Meer

samen met david...

I AM Mindful dag

Elk jaar de laatste zondag van november organiseert het I AM Instituut een dag rond mindfulness. David geeft dit jaar 2 lezingen : – De essentie van mindfulness en compassie – Kiezen vanuit je hart.
Lees meer

Mindfulness zomerweek

Mindfulness zomerweek, ook voor kinderen – start Vr 4 aug 2017 om 17:00u. Op het prachtige kasteeldomein in Frandeux (Ardennen).
Lees meer

Compassie zomerweek

Compassie-Heartfulness zomerweek – start Vr 11 aug 2017 om 17:00u. Op het prachtige kasteeldomein in Frandeux (Ardennen).
Lees meer

David in Nederland

Lezingen en workshops in Nederland, in samenwerking met See True.
Lees meer

Geweldloos communiceren

Breng mindfulness , empathie en emotionele intelligentie in je communicatie! Laat je daarbij inspireren door de wijsheid van Socrates, door de inzichten van Marshall Rosenberg en recente neurowetenschap
Lees meer

Jezelf accepteren met mindfulness

Jezelf accepteren is niet altijd evident. We doen allemaal wel eens iets dat we achteraf spijt over hebben. Of we vinden onszelf gewoon niet goed genoeg, of niet mooi genoeg, … Daardoor belemmeren we onszelf en ons potentieel.
Lees meer

Meditatiedagen

Deze dagen zijn een kans om je verder te verdiepen in mindfulness en compassie. We gaan in op de hartkwaliteiten : liefdevolle vriendelijkheid, (zelf)compassie, medevreugde en gelijkmoedigheid.
Lees meer

Opleiding tot trainer

Kies voor je eigen trainingstraject tot gecertificieerde trainer als kindertrainer, communicatietrainer, mindfulnesstrainer of compassietrainer.
Lees meer