Passie voor oprecht leven

Over David Dewulf


David Dewulf is arts. Na zijn studies geneeskunde trok hij jarenlang de wijde wereld in op zoek naar nieuwe inspiratie en de diepere betekenis van het leven. Hij kwam in contact met de oorspronkelijke culturen en eeuwenoude wijsheden van China, Thailand, Nepal, en India. Een nieuwe wereld ging open. Ook de wijsheidstradities van het Westen gaven vele antwoorden.

Deze reis was ook een innerlijke reis die nog steeds verder gaat en aan de basis ligt van de vele boeken die hij schrijft. Zijn laatste boek ‘De weg van zelfcompassie’ beschouwt hij als zijn belangrijkste bijdrage aan de wereld van mindfulness en compassie en brengt heel wat van zijn nieuwe inzichten.

Lees meer

samen met david...

Zomerweek Heartful communiceren

Start vrijdag 9 aug 2019 om 17:00u. Tijdens deze week volg je de basistraining communicatie op een prachtig kasteeldomein in Frandeux (Ardennen).
Lees meer

Zomerweek compassie en zelfcompassie

Start vrijdag 2 aug 2019 om 17:00u. Tijdens deze week volg je de basistraining compassie op een prachtig kasteeldomein in Frandeux (Ardennen).
Lees meer

Volledige agenda met David

Voor een volledig overzicht van alle events van David, klik op de knop hieronder
Lees meer

David in Nederland

David geeft regelmatig, lezingen, trainingen of opleidingen in Nederland, in samenwerking met See True. Klik op de knop hieronder voor meer info over deze events
Lees meer